Strona główna
rezerwuj

Catering wigilijny

2°C
Przewiń
  1. Strona główna
  2. Hotel
  3. Aktualności
  4. Szczegóły aktualności

09 grudnia 2019

Brak czasu na przygotowanie świątecznych dań? Pomożemy wraz z naszą ofertą cateringową!

Przystawki:

Śledź w śmietanie z jabłkiem i cebulką 100 g 12,00 zł 

Śledź w oleju z cebulką 100 g 12,00 zł

Karp w galarecie 100g 22,00 zł

Pstrąg w galarecie 100 g 16,00 zł

Łosoś w galarecie 100 g 25,00 zł

Sandacz w galarecie 100 g 25,00 zł

Tatar ze śledzia 100 g 12,00 zł

Pasztet pieczony 1 kg 30,00 zł

Zupy:

Barszcz czerwony czysty 250 ml 10,00 zł

Krem z podgrzybka 250 ml 19,00 zł

Uszka z grzybami 1 szt. 1,50 zł

 

Dania ciepłe:

Pierogi z kapustą i grzybami – 4 szt. 12,00 zł

Karp smażony na maśle 180 g 29,00 zł

Kapusta wigilijna z grzybami 200 g 10,00 zł

 

Ciasta:

Makowiec z bakaliami 100 g 15,00 zł

Sernik domowy 100 g 15,00 zł

 

Plater 10zł

 

Zamówienia z przedpłatą przyjmujemy do 20.12 do godziny 18:00

Odbiór w dniu 24.12 od godziny 12:00-14:00

Tel. 502 78 78 10

kontakt@regattahotel.pl 

 

Plik do pobrania. 

newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij