Zupy:
_Żurek 200 ml - 15 zł
_Barszcz biały 200 ml - 15 zł
Zakąski:
_Śledź w śmietanie 100 g - 10 zł
_Śledź w oleju 100 g - 10 zł
_Jajka z sosem tatarskim 2 szt. - 8 zł
_Jajka w szynce 2 szt. - 8 zł
_Jajka z pasta z łososia wędzonego 2 szt. - 12 zł
_Roladki z cukinii z łososiem wędzonym 100 g - 12 zł
_Sałatka jarzynowa 100 g - 9 zł
_Schab z morelą sous vide 100 g - 11 zł
_Polędwiczka wieprzowa marynowana w ziołach 100 g - 12 zł
_Szparagi zawinięte w szynce konserwowej z musem chrzanowym 100 g - 8 zł
_Pstrąg wędzony lub łosoś wędzony 100 g - 14 zł
_Pasztet z gęsi 100 g - 15 zł
_Łosoś w galarecie 100 g - 15 zł
_Pstrąg w galarecie 100 g - 12 zł
_Zimne nóżki 150 g - 10 zł
_Galarciki drobiowe 150 g - 10 zł
Dania obiadowe:
_Zraz wołowy 200 g - 26 zł
_Szynka myszka gotowana 1 kg - 55 zł
_Schab ze śliwką 200 g - 18 zł
_Kaczka pieczona w całości z jabłkami 1 szt. - 80 zł
Dodatki:
_Bigos 200 g - 16 zł
_Modra kapusta 200 g - 8 zł
_Buraczki glazurowane 200 g - 8 zł
_Sos chrzanowy 200 ml - 6 zł
_Sos pieczeniowy 200 ml - 6 zł
Ciasta:
_Babka piaskowa 1 kg - 35 zł
_Sernik 1 kg - 40 zł
Zamówienia przyjmowane są do dnia 17.04.2019 w Recepcji Hotelu Regatta.
Tel. 502 78 78 10, mail: kontakt@regattahotel.pl
Odbiór dań dnia 20.04.2019 od godz. 12:00