Strona główna
rezerwuj

Catering wielkanoc 2019

18°C
Przewiń
  1. Strona główna
  2. Hotel
  3. Aktualności
  4. Szczegóły aktualności

10 kwietnia 2019

Zupy:
_Żurek 200 ml - 15 zł
_Barszcz biały 200 ml - 15 zł

Zakąski:
_Śledź w śmietanie 100 g - 10 zł
_Śledź w oleju 100 g - 10 zł
_Jajka z sosem tatarskim 2 szt. - 8 zł
_Jajka w szynce 2 szt. - 8 zł
_Jajka z pasta z łososia wędzonego 2 szt. - 12 zł
_Roladki z cukinii z łososiem wędzonym 100 g - 12 zł
_Sałatka jarzynowa 100 g - 9 zł
_Schab z morelą sous vide 100 g - 11 zł
_Polędwiczka wieprzowa marynowana w ziołach 100 g - 12 zł
_Szparagi zawinięte w szynce konserwowej z musem chrzanowym 100 g - 8 zł
_Pstrąg wędzony lub łosoś wędzony 100 g - 14 zł
_Pasztet z gęsi 100 g - 15 zł
_Łosoś w galarecie 100 g - 15 zł
_Pstrąg w galarecie 100 g - 12 zł
_Zimne nóżki 150 g - 10 zł
_Galarciki drobiowe 150 g - 10 zł

 Dania obiadowe: 
_Zraz wołowy 200 g - 26 zł 
_Szynka myszka gotowana 1 kg - 55 zł 
_Schab ze śliwką 200 g - 18 zł 
_Kaczka pieczona w całości z jabłkami 1 szt. - 80 zł 

Dodatki: 
_Bigos 200 g - 16 zł 
_Modra kapusta 200 g - 8 zł 
_Buraczki glazurowane 200 g - 8 zł 
_Sos chrzanowy 200 ml - 6 zł 
_Sos pieczeniowy 200 ml - 6 zł

Ciasta:
_Babka piaskowa 1 kg - 35 zł 
_Sernik 1 kg - 40 zł 

Zamówienia przyjmowane są do dnia 17.04.2019 w Recepcji Hotelu Regatta.

Tel. 502 78 78 10, mail: kontakt@regattahotel.pl

Odbiór dań dnia 20.04.2019 od godz. 12:00

newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij